Xiaomi Mi 10 -suoratoisto: kuinka katsella tämän päivän Xiaomi-käynnistystapahtumaa

Xiaomi Mi 10: n maailmanlaajuinen lanseeraustapahtuma on tänään, vain muutamassa tunnissa, joten ihmiset, jotka ovat olleet kiinnostuneita puhelimesta helmikuussa pidetyn Kiinan markkinoille saattamisen jälkeen, näkevät pian luurin paljastamisen, täydellisenä maailmanlaajuisen saatavuuden ja hinnoittelun..

Odotamme nähdä Xiaomi Mi 10- ja Mi 10 Pro -puhelimia, mutta niitä todennäköisesti pidetään enemmänkin, koska tapahtumaa kutsutaan ”Xiaomi New Product Launch” -sovellukseksi, joka antaa äänen, että niitä voisi olla enemmän. Ehkä näemme Mi Band 5: n, Xiaomi Mi Watchin, joitakin korvakuulokkeita tai uuden älykkään kodinsarjan.

Vaikka puhelimet on jo paljastettu Kiinassa, joten tiedämme niiden tekniset tiedot ja ominaisuudet (joista voit lukea täältä), maailmanlaajuinen hinnoittelu, saatavuus ja mahdolliset muutokset ovat edelleen syytä selvittää.

Xiaomi Mi 10: n lanseeraus tai ”uuden tuotteen lanseeraus” on tarkoitus aloittaa tänään 27. maaliskuuta kello 14.00 CET / 13.00 GMT / 9AM ET / 6AM PT, eikä sitä voida olla helpompaa katsella..

Kuinka katsoa Xiaomi Mi 10 -tapahtuman suoraa suoratoistoa

Voit katsoa Xiaomi Mi 10 -aloitteen suoraa suoratoistoa Xiaomin YouTube-kanavalla, johon on jo lähetetty video, jonka voit nähdä alla. Sen on tarkoitus alkaa tuntia ennen tapahtuman ’virallisesti’ alkamista.

Älä huoli, sinun ei tarvitse päästä tietokoneellesi tai puhelimeesi tuntia aikaisemmin, ja mitä tapahtuu tällä lämpenemishetkellä, se ei sisällä tärkeitä tuotelanseerauksia. Oikeita mielenkiintoisia juttuja alkaa näyttää, kun tapahtuma alkaa oikein.

Täällä voit katsella Xiaomi Mi 10 -aloitteen suoraa suoratoistoa:

  • Redmi K30 Pro ilmoitti – mutta voisitko nähdä tämän Xiaomi Mi 10 -versiona?
Lue myös  Kuinka käyttää Microsoft-joukkueita

Logitech -nosto pystysuora ergonominen hiiren arvostelu: Mukavuus on avain

Kiitos, että olet kirjautunut ojaan. Saat pian tarkistusviestin. Oli ongelma. Päivitä sivu ja yritä uudelleen. Lähettämällä tietosi hyväksyt ehdot ja tietosuojakäytäntö...

Chrome Industries Niko 3.0 Kameran reppu Review: Premium Laukku kadun valokuvaajille

Kiitos, että olet rekisteröitynyt ojaan. Saat pian vahvistusviestin. Oli ongelma. Päivitä sivu ja yritä uudelleen. Lähettämällä tietosi hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt...

ASUS ZENWIFI PRO ET12 Review: Seuraavan sukupolven Wi-Fi 6E Mesh Networking

Kiitos, että olet rekisteröitynyt ojaan. Saat pian vahvistusviestin. Oli ongelma. Päivitä sivu ja yritä uudelleen. Lähettämällä tietosi hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt...

LG C2 (OLED65C2) Tarkastelu: paras OLED TV useimmille ihmisille vuonna 2022

Kiitos, että olet rekisteröitynyt ojaan. Saat pian vahvistusviestin. Oli ongelma. Päivitä sivu ja yritä uudelleen. Lähettämällä tietosi hyväksyt ehdot (avautuu uudessa...