TikTok-tilisi poistamiseen on paljon syitä, olitpa sitten juuri kasvanut siitä tai sinun on vain pidettävä tauko erittäin suositusta sosiaalisesta verkostosta, ja onneksi se on helppo tehdä..

TikTok ei piilota poistopainiketta tarkalleen kuten muut sosiaalisen median alustoja tai yhteyssovelluksia, ja tämä vaihtoehto myös pyyhkii tilisi kokonaan, ei vain poista sitä käytöstä kuten jotkut.

Joten ilman lisähäiriöitä, selitämme kuinka poistaa TikTok-tilisi pysyvästi. Muista vain, että tämä vaihtoehto pyyhkii tietosi kokonaan, joten tee tämä vain, jos olet ehdottomasti valmis tilillesi ikuisesti.

Kuinka poistaa TikTok-tilisi

(Kuvaluotto: TikTok)

Kun olet TikTok-kotisivulla, paina vasemmalla alakulmassa olevaa ’Me’ -painiketta, jotta saat esiin tilisivulle. Tämän pitäisi näyttää, että näet kaikki videosi, ja tilastot, kuten seuraajien lukumäärä.

Paina nyt näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkopainiketta – siinä on kolme pystysuuntaista pistettä. Tämä vie sinut valikkoon, jonka otsikko on Asetukset ja yksityisyys. Valitse täältä Hallinnoi tiliäni.

Tässä valikossa on seitsemän erilaista vaihtoehtoa, mutta jos katsot oikealta alhaalta, on Poista tili -painike – tätä voi olla vähän vaikea havaita, koska se on niin kaukana muista vaihtoehdoista. Valitse se.

Sinun on vahvistettava tilisi nyt, jotta voit poistaa TikTok-tilisi, joten tee se Google- tai Facebook-tililläsi (riippuen siitä, missä olet luonut TikTok-profiilisi). Kun tämä on tehty, valitse jälleen ’Poista tili’ -vaihtoehto ja valitse ilmestyvässä ponnahdusikkunassa uudelleen ’Poista’..

Nyt sinut kirjataan ulos tililtäsi, mutta myös tili poistetaan kokonaan, joten ihmiset eivät voi nähdä videoitasi tai tykkääsi.

Kannattaa huomauttaa, että yrität kirjautua sisään poistettuun TikTok-tiliisi, jonka todella pystyt, kunhan noudatat ohjeita aktivoida se ensin uudelleen.

  • Kuinka muuttaa Snapchat-käyttäjänimeäsi
Lue myös  Xiaomi Mi 10 -suoratoisto: kuinka katsella tämän päivän Xiaomi-käynnistystapahtumaa